In perioada 13 - 15 Februarie 2015 am organizat concursul Iarna pe ulita

In perioada 13 – 15 februarie, A.T. Gaska Bucuresti, a organizat prima editie a concursului „Iarna pe Ulita”. Acesta s-a desfasurat in Calimanesti – Caciulata, la Hotel Traian.

Ziua de vineri a fost momentul in care ne-am cunoscut unii cu altii, unde a fost prezentat programul pentru weekend, iar ulterior s-a trecut la prima proba, proba de slideshow, in care fiecare grup a prezentat un set de minim 30 fotografii cu tematica montana, pe un fond muzical.

Ziua de sambata, a adus multa asteptata proba de orientare surpiza, unde fiecare echipa a primit la start un set lung de ghicitori, ce trebuiau dezlegate pentru a obtine puncte.

In drumul catre aflarea raspunsurilor la ghicitori, concurentii au dat si de probe supriza. Pentru fiecare proba trecuta cu bine, echipa primea puncte in plus.

Rezolvand ghicitorile, participantii au vizitat astfel aproape toate obiectivele turistice din Calimanesti – Caciulata si s-au distrat indeplinind diverse sarcini si imortalizand momentele. Cea mai grea, recompensata pe masura, a fost aceea de a convinge un trecator sa zica un banc in timp ce era filmat.

O alta sarcina care a facut senzatie a fost aceea in care echipa trebuia sa faca o poza cu trei palarii. Toti negustorii din Calimanesti si Caciulata au ajuns sa afle de concurs, multi dintre ei, cand vedeau concurentii citind ghicitorile, intampinandu-i cu: Vreti sa faceti poza cu palariile sau cautati izvorul I si II ?

A fost o experienta unica si foarte antrenanta. Toate cele 30 echipe s-au intors vesele si cu multe poze marturie la distractia de peste zi.

Sambata seara s-a organizat petrecerea in pijamale unde s-a cantat si s-a dansat pana in zori.

Ziua de duminica a fost cea a premierii, unde cei mai merituosi au fost premiati.