poza

Aplicaţii

Fondat în anul 2007 personalitatea juridică o dobândeşte în data de 10 ianuarie 2014, Clubul "Gaşka" adună câţiva tineri plini de iniţiativă, dornici să practice unul dintre cele mai vechi şi frumoase sporturi în aer liber şi anume mersul la munte!

Cei ce doresc să vină în aplicaţiile clubului trebuie să indeplinească câteva condiţii obligatorii: o stare clinică sănătoasă şi o minimă rezistentă la efort fizic, o bună adaptabilitate la un mediu bine organizat, o fire echilibrată şi un spirit de competiţie dezvoltat.

Participarea presupune urmărirea programului de aplicaţii, înregistrarea în grupul nostru pentru primirea corespondenţei electronice şi îndeplinirea condiţiilor de înscriere la aplicaţii: echipament, orar, trasee, întalniri periodice, etc.

Acest club s-a născut din dorinţa de a păstra viu spiritul celor ce au cunoscut cu adevărat muntele, de a transmite generaţiilor ce vin acel respect pentru frumos, oameni şi mediul înconjurător ,respect care în ultimul timp a început să se stingă puţin câte puţin...

   Dacă te-ai săturat de monotonia oraşului,          hai să vezi şi cealaltă parte a vieţii.

poza

Vei evada din oraşul încărcat de stres şi poluare, din rutină şi obiceiuri şi te vei trezi direct în mijlocul naturii de unde te vei întoarce plin de energie!

Când evadezi cu noi descoperi destinaţii practicând activităţi inedite. Îţi vei putea depăşi limitele şi te vei relaxa activ în cele mai uimitoare locuri din România.

Vino să descoperi alpinismul şi orientarea turistică, să dobândeşti noţiuni de prim ajutor şi supravieţuire.

Împreuna cu noi, vin doar tineri la fel ca tine, pasionaţi de natură, întotdeauna dornici să afle lucruri noi.

Vom căuta să ne cazăm în colţuri izolate, pitoreşti, diferite de staţiunile clasice de agrement.