"Trofeul Munţilor"

Participă în perioada 10 - 12 Iulie 2015 la editia a II a a concursului de turism spotiv "Trofeul Muntilor", etapa a IV a in cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv Ştafeta Munţilor ce se va desfăşura în Parcul Naţional Buila Vanturarita din Muntii Capatanii.


Programul concursului:
Vineri, 10 iulie 2015
12:00-22:00 – Sosirea participanţilor
22:30 – Şedinţa tehnică;


Sâmbata, 11 iulie 2015
07:00 – Deşteptarea
08:00 – Start în probele de teste teoretice, raid montan, alpinism (în unul din posturile din traseu) si orientare
22:00 – Proba cultural-artistică;


Duminică, 12 iulie 2015
09.30 – Afisarea rezultatelor şi depunerea contestaţiilor
11:30 – Festivitatea de premiere
12:30 – Igienizarea taberei si defluirea participanţilor.


Regulamentul de concurs
Concursul este deschis tuturor cluburilor şi asociaţilor de turism din ţară afiliate sau nu Ştafetei Munţilor. Pot participa echipe formate din 3 persoane in functie de categoria de concurs.

Atentie ! : Se va verifica echipamentul individual si colectiv pe traseul de raid montan.
Echipamentul de echipa obligatoriu este compus din:
rucsac de tura, bidon de apa, busola, sursa de foc, trusa de prim ajutor (recomandabil sa contina minim 3 obiecte cum ar fi: fasa sterila, comprese sterile, plasturi cu rivanol, fasa elastica, dezinfectant, folie supravietuire).
Echipamentul individual obligatoriu este compus din:
incaltaminte de munte cu talpa profilata" aici intrand si "adidasi" de trail running, lanterna, fluier si imbracaminte de ploaie.

Tabara de corturi va fi amplasată pe Valea Otasaului la aproximativ 2 km de satul Barbatesti Regulamentul taberei : Datorita faptului ca actiunea se va desfasura intr-un parc national vor trebui respectate regulile parcului care va vor fi aduse la cunostinta la sedinta tehnica. Datorita faptului ca posibilităţile de cazare în zonă sunt limitate cazarea concurentilor se face la corturi. Este interzis a se face focul. Va exista o singură vatră mare de foc.

Alte informatii:
Cai de acces :
– Auto: din Rm.Vâlcea până în tabără sunt 40 Km; acces din localitatea Barbatesti de unde se ajunge pe valea Otasaului.
– Localitatea Barbatesti se afla pe DN 67 Rm.Valcea – Tg.Jiu la aproximativ 30km de Rm. Valcea in dreptul localitatii Barbatesti se vireaza la dreapta,pentru cei care vin dinspre Tg.Jiu – Horezu in dreptul localitatii Barbatesti se vireaza la stanga. De aici se merge prin sat spre manastirea Patrunsa, la iesire din sat se tine valea si dupa aproximativ 2 Km se ajunge in tabara. Pentru cei care vin cu mijloace de transport in comun pot folosi urmatorul traseu: Din Ramnicu Valcea este un autobuz care merge pana la Barbatesti, calatorii urmand sa coboare la cap de linie, de aici se merge aproximativ 3 – 4 Km pana in tabara.

Sponsori Principali

Kaufland           Cegeka

Sponsori Secundari

Cofetaria Alice    Green Global Future    Fast&Easy Production    Clinica implat par      KennoMedia Grafica Online

Parteneri


Parteneri Media